Edelstenen For a Sacred Space and More...
Klik hier om een uit te zoeken en te kopen!
Bijzondere Kristallen
Super Seven Kristal (Melodyīs Stone) bestaat uit eigenschappen van ten minste zeven verschillende mineralen Amethist, Bergkristal, Rookkwarts, Rutielkwarts, Cacoxeniet, Goethiet, Lepidocrocie. SS stimuleert het openen en ontwikkelen van paranormaleen  psychische vermogens.  SS opent je voor de verbinding met je ziel en die van Universele (goddelijke) Liefde. Het geeft kracht, stabiliteit, en vrede in stressvolle situaties en helpt negatieve energieŽn en emoties om te zetten in positieve. Mediteren met SS opent je hart en helpt je bij het loslaten van oude patronen zodat er plaats wordt gemaakt voor nieuwe zienswijzen.
Moldaviet is een zeer zeldzame edelsteen die alleen in TsjechiŽ gevonden wordt. Moldaviet werd 15 miljoen jaar geleden gecreŽerd, maar de oorsprong is een groot mysterie. Het kan gevormd zijn na een meteorietinslag, maar dit is niet zeker. Toch wordt over het algemeen aangenomen dat Moldaviet een fusie is tussen buitenaardse energieŽn en die van de aarde.
Het wordt al sinds de Steentijd gebruikt als talisman en amulet voor vruchtbaarheid en geluk. Het is een steen die je immuunsysteem versterkt en spirituele groei erg stimuleert.
Hij opent en reinigt de chakra's en helpt je om meer waardering te krijgen voor jouw reis op aarde en de schepping in zijn geheel.
Je kunt Moldaviet bij je dragen (bijv. in je broekzak), maar ook tijdens meditaties op je derde oog leggen.


Schungit is een Ďnieuweí steen afkomstig uit Rusland. Bijzonder aan deze steen is dat het een samenstelling heeft die je verder nergens op aard vindt.
De steensoort staat bekend om zijn helende kracht, en zijn kalmerende invloeden. Schungit absorbeert negatieve invloeden/energieŽn en vitaliseert en herstelt het lichaam.
Uit diverse onderzoeken blijkt dat Schungit een krachtige werking heeft op de gezondheid. Het verlicht hoofdpijn, rugpijn, stress, reumaklachten, helpt om beter te slapen en heeft een gunstig effect op de bloeddruk en ademhaling.
Het onderzoek naar dit unieke Shungit mineraal is nog volop in ontwikkeling